Hirdetés

Ígéretes magyar thriller van készülőben

|

2018 már innen izgalmasnak tűnik.

Hirdetés

Bagota Béla az SZFE-n végzett rendező szakon és olyan filmeken dolgozott asszisztensként, mint Reisz Gábor soron következő, Rossz versek című filmje, az Isteni műszak, a Swing, valamint a Kút - ezúttal azonban a rendezői székbe fog beleülni és rögtön egy olyan projekttel debütál, amit legszívesebben azonnal néznénk.

Hirdetés

A VALAN címet viselő film egy lélektani thriller lesz, mely egy erdélyi bányavárosban játszódik, a cselekmény gerincét pedig egy évekkel ezelőtt eltűnt húga után nyomozó férfi lelki kálváriája adja majd. A Magyar Filmalap által 292 millió forinttal megtámogatott film főszereplője a Kaszás Attila-díjas Krisztik Csaba lesz, az operatőri munkáért Garas Dániel (Moszkva tér) felel, a zenét Markos Albert (Taxidermia) szerzi, a gyártást pedig a Mátrix Film vállalta magára Kántor Lászlóval az élen. A forgatás maga februárban indul és Erdély mellett természetesen Budapestre is ellátogat majd a stáb néhány felvétel érdekében. 

[A kiemelt képen Krisztik Csaba látható, a kép forrása az Új szó online oldala.]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.