Hirdetés

Így áll a következő két Bosszúállók forgatókönyve

|

A két filmíróinak köszönhetően a szkriptek jelenlegi helyzetén kívül fény derült még némi érdekességre az érkező produkciók kapcsán.

Hirdetés

A múlthéten a Marvel végre leleplezte a stúdió következő Bosszúállók filmjének hivatalos címét, amely nemes egyszerűséggel Avengers: Infinity War lesz - ez azért érdekes, mert eddig annak tudatában voltunk, hogy ezt a történetet két részre szedve nézhetjük meg  első és második rész keretében, egy évnyi eltéréssel. Persze meglehet, hogy továbbra is ez a helyzet, csupán más alcímekkel fut majd a két mozi, ám az egyik direktor, Anthony Russo ("Amerika Kapitány: A tél katonája", "Amerika Kapitány: Polgárháború") szerint ez kettő teljesen különböző mozifilm lesz. 

Hirdetés

Minden bizonnyal némi túlzás lehet az, hogy semmi köze nem lesz egymáshoz az érkező mozifilmeknek, hiszen egy tavaly áprilisi jelentés szerint a forgatás 2016 végén (várhatóan novemberben) veszi kezdetét, ahol párhuzamosan veszik majd fel a két Bosszúállókat kilenc hónapos munkálatok során.  A Yahoo! Movies tartott egy Facebook Live interjút ezek forgatókönyvíróival még a Comic-Conon, ahol Christopher Markus és Stephen McFeely elmondták, hogyan is állnak jelen pillanatban: 

Számos vázlatunk van. Most az első film harmadik és a második film második tervezeténél tartunk; írjuk őket, ahogy csak tudjuk. Az adott napon csak az egyiken dolgozunk, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőhéten nem dolgozunk a másikon. És természetesen folyamatosan jönnek az újabb jegyzetek és mindenféle gyártási cucc, mint például 'a dolog felett most egy ablak van, nem egy ajtó, javítsd ki." Vagy 'most nem ebbe a városba megyünk, hanem abba.' Ilyesmi dolgok történnek folyamatosan, és továbbra is fognak történni a következő néhány hónapban.

Amikor bezárjuk magunkat egy szobába a Russo testvérekkel és egy pár vezetővel a Marveltől, az egyik falon vannak kártyák az első filmből, a másikon a második filmből. Egy újabb falon pedig kis baseball kártyák vannak minden egyes karakterről, akik még élnek a Marvel univerzumában - egészen Darcy barátjáig a Thor 2-ből - szó szerint mindenki, aki nem halt meg és megalapozottan életben van. Ezután megnézünk minden egyes lehetőséget, ahogy összekuszáljuk a kártyákat. Tehát alapvetően ott egy nagy jelenet, amikor Darcy barátja és Galactus összeáll, majd... [nevet]. 

Az írók tisztázták, hogy Galactus megemlítése egy vicc volt, így nem várható, hogy megjelenne a következő filmekben. A forgatás év végén veszi kezdetét, és remélhetőleg meglepnek minket ezzel-azzal a történet kapcsán, esetleg a szereplőgárda legalább egy nagyobb részének felfedésével. A teljes interjút az írókkal ide kattintva nézhetitek meg.  

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.