Hirdetés

Így fest a Star Wars - Az ébredő Erő effektek nélkül

|

Hirdetés

J.J. Abramsről köztudott, hogy a praktikus effektek híve és ahhoz használ green- illetve bluescreent, amihez szükséges. Természetesen ez egy olyan mozihoz, mint a rekordokat döntögető Star Wars - Az ébredő Erő elengedhetetlenek az ilyen technikák, és most napvilágot látott egy 10 perces videó, amin láthatjuk a film teljesen kész, effektekkel ellátott jeleneteit, valamint VFX nélkül, esetleg félkész trükkökkel. Többek között bepillantást nyerhetünk abba is, hogy Lupita Nyongo hogyan keltette életre Maz Kanatat vagy Andy Serkis is Snoke-ot, de a concept videók is érdekesek abból a szempontból, hogy a tervezethez képest mennyi dolga volt még a később a trükkcsapatnak. A videó erősen SPOILERES, tehát csak az nézze meg, aki már látta a filmet (feltéve, ha idő előtt el nem tüntetik).

Star Wars: The Force Awakens - VFX Breakdown from Michael Desiderio on Vimeo.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.