Hirdetés

Így fest Abraham Lincoln, a vámpírvadász

|

Timur Bekmambetov egész másfajta megvilágításból látja a történelmet és annak szereplőit, gondoltátok volna például, hogy Abraham Lincoln valójában bosszúból vámpírokra vadászott?

Hirdetés

Bizony, ez a nagybetűs helyzet. Az Abraham Lincoln: Vampire Hunter Timur Bekmambetov elgondolásában 2012. június 22-én érkezik a világi mozikba 3D-s kiadásban, a marketinges kollégák pedig felfedték a legelső képet magából az alkotásból, amelyen a főszereplőt, Abraham Lincoln-t, azaz Benjamin Walker színészt láthatjuk. Ne búsuljunk, mellette éket ver a történelem köveibe még Mary Elizabeth Einstead, Anthony Mackie, Dominic Cooper, Alan Tudyk és Refus Sewell is. A forgatókönyv Seth Grahame-Smith könyve alapján készült, melyben Lincoln édesanyját és nagyapját vámpírok ölték meg, ezért bosszút esküszik és titkon felcsap a bestiák vadászának. Olyan kérdéseket is feszeget a film, hogy a vámpírok részt vettek a rabszolga-kereskedelemben, valamint hogy vérszívók között is vannak jók és rosszak egyaránt, ezért nem lehet egyszerűen csak kaszabolni őket akarva-akaratlanul. Bízunk Bekmambetov-ban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.