Hirdetés

Így fest az új Dredd bíró

|

Sylvester Stallone után Karl Urban ölti magára Dredd bíró "jelmezét", a mai kiszivárgott legelső képen megvizslathatjuk, hogy néz ki a színész Sly utódjaként.

Hirdetés

A képet twitteren keresztül közölte egy képregényművész, nevezetesen Jock, aki besegít a film forgatási munkálataiba. A rendező nem más lesz, mint Pete Travis, aki korábban a nálunk is jól ismert Nyolc tanút hozta össze. A forgatás jelenleg Johannesburgban játszódik, és ha hinni lehet a híreknek, 3D-ben láthatjuk viszont Dredd bírót. Az új verzió hű lesz a képregényhez is, és egyúttal méltó utódja lesz az 1995-ös Sylvester Stallonés verziónak is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.