Hirdetés

Így fest Shia LaBeouf és Tom Hardy a Lawlessben

|

A Lawless egy Matt Bondurant által írt történelmi regény, a The Wettest County in the World adaptációja, melyben az író beszámol nagyapja és két nagy-nagybácsija szesztilalom alatti kalandjairól. A képeken a három testvér.

Hirdetés

A film tehát a 20. század első felében, Virginiában játszódik, s a Bondurant fiúk történetét meséli el. A törvényt a saját kezükbe vették, csempészkedtek és az amerikai álmot hajkurászták. A filmet Az út rendezője, John Hillcoat rendezi, s olyan neveket gyűjtött össze filmjébe, mint Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke (a három testvér), Guy Pearce, Gary Oldman és Mia Wasikowska. A premier jövő hónapban, Cannes-ban esedékes, a nagyközönség pedig augusztus 31-től láthatja a filmet. Na de lássuk azokat a képeket!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.