Hirdetés

Így fog kinézni Marvel Kapitány

|

Az Entertainment Weekly címlapja hozta el az első hivatalos fotót Brie Larsonról Marvel Kapitány szerepében.

Hirdetés

Új csillag van születőben a Marvel Filmes Univerzumban. Mielőtt A Bosszúállók 4 lezárná mindazt, amit a Végtelen háború elkezdett még megismerjük Marvel Kapitányt, akinek fontos szerepe lesz a nagy fináléban. A stúdió ezúttal sem aprózta el a dolgokat és egy Oscar-díjas színésznőt állított a főszerepbe Brie Larson személyében, akiről végre megkaptuk az első hivatalos fotót Carol Danvers, aka. Marvel Kapitány bőrében.

Hirdetés

A színésznő az EW-nak állt modellt az egy az egyben a képregényekből átvett jelmezében. Elmondta, hogy Carol egy igazi forrófejű csaj lesz, aki mindig elsőként veti bele magát a csata hevébe. Vérmérsékletének köszönhetően a parancsok sem nagyon érdeklik, ám éppen ezek megtagadása miatt kerül gyakran zűrös helyzetekbe.

Marvel Kapitány bemutatkozó fotóját itt lentebb találjátok és biztosra vehetitek, hogy hamarosan több kép és esetleg egy trailer is követni fogja a függöny fellibenését. Anna Boden és Ryan Fleck filmje 2019. március 7-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.