Hirdetés

Így jártam anyátokkal - Jobb az alternatív befejezés?

|

A kilencedik évaddal nemrég lezárult az Így jártam anyátokkal című sorozat, amelynek befejezését sikerült a készítőknek szépen elbaltázniuk. Az alternatív befejezés lehet a megoldás.

Hirdetés

Rengetegen felhördültek az Így jártam anyátokkal eredeti befejezésén (nem spoilerezzük el azoknak, akik még esetleg nem látták), elvégre nem éppen happy endről van szó, viszont a széria egyik készítője, Carter Bays korábban megerősítette, hogy lesz egy alternatív végkifejlet is, amelyet a "How I Met Your Mother: The Whole Story" címen kereshetnek a külföldi rajongók szeptember 23-tól a boltokban. A kiadás tartalmazza mind a kilenc évadot, számos kulisszák mögötti és egyéb extrát, valamint a folytatásban látható "Last Forever" névre hallgató alternatív lezárást is. Siessetek megnézni, amíg el nem távolítják!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.