Hirdetés

Mégis elkészülhet az Így jártam apátokkal

|

Az amerikai CBS a nagy népszerűségnek örvendő Így jártam anyátokkal című sorozatának el szerette volna készíteni a testvérsorozatát, de a bemutató előtt lefújták a projektet. Most azonban mégis úgy tűnik, hogy elkészülhet az Így jártam apátokkal.

Hirdetés

A CBS-en 2005 és 2014 között kilenc évadot és több mint 200 részt élt meg a sokak szerint az új Jóbarátok, a magyarul Így jártam anyátokkal címet viselő egykamerás szitkom. A 2014-ben rekordnézettséggel, több mint 13 millió nézővel elköszönő széria befejezése azonban nagy visszhangot (és elégedetlenséget) váltott ki.

Hirdetés

Még a finálé előtt úgy döntött a CBS, hogy elkészítik az Így jártam anyátokkal testvérsorozatát, melyben nem egy apa, hanem egy anya fogja elmesélni a gyerekeinek, hogyan is ismerkedett meg szíve választottjával. A projekt azonban a bemutató előtt elhalt, ami azért is érdekes, mivel már zajlott a forgatás, a narrátori szerepben pedig nem akárkit, hanem Meg Ryan-t hallhattuk volna.

Most, három évvel ez után újra felcsillant a remény, hogy elkészülhet az Így jártam apátokkal. A rajongók azonban nem árt, ha kicsit visszavesznek a lendületből, ugyanis ez az új produkció szinte semennyire sem fog kötődni Ted Mosbey-ék történetéhez. Az NBC idei nagy sikerű drámáját jegyző írópáros, Isaac Attacker és Elizabeth Berger ugyanis csak a formát tartja meg, de már teljesen más tartalommal töltik fel.

Azaz az egyelőre még csak tervezési fázisban levő sorozat ugyanúgy a visszaemlékezésekre fog építeni mint az Így jártam anyátokkal, csak most egy anya meséli egy a gyermekeinek élete történetét. Mivel a projekt egyelőre nem kötődik egyik tévécsatornához sem, könnyen elképzelhető, hogy nem az eredeti sorozatnak helyet adó CBS-en köt majd ki az Így jártam apátokkal - már ha most egyáltalán bemutatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.