Hirdetés

Így kapta meg Andrew Lincoln a The Walking Dead főszerepét

|

Hirdetés

Andrew Lincoln neve jóval kevésbé volt ismert mielőtt testileg és lelkileg átvedlett volna a The Walking Dead Rick Grimesjának bőrébe. Persze a színész azért néhány nagyobb produkcióban már részt vett ezt megelőzően is, szóval a meghallgatáson sem remeghetett a lába, ám kellett még valami ahhoz, hogy a zombiapokalipszis első számú túlélőjeként lépjen elő.

"Három napig nem aludtam és viharvert voltam." -mesélte Lincoln. "Megvolt bennem az az apokaliptikus érzés, amit valószínűleg kerestek. Úgy néztem ki, mint aki épp túlélt egy zombiapokalipszist."
Azonban nem csupán külsőre volt remek választás, hanem a magánéletét elnézve is egy olyan fickót talált Frank Darabont, amilyet keresett.
Frank a Délidő Gary Cooperjához hasonló embert akart a szerepre. Egy klasszikus főszereplőt, aki nagyon morális, már-már szelíd és csendes. De emellett azt is szerette volna, hogy családos férfiról legyen szó, szóval nagyon megtetszett neki az a valaki, akinek éppen megszületett a második gyermeke.
Mostanra elképzelni sem tudnánk mást Rick Grimes szerepében, pedig biztosan rengeteg jelentkezőn átrágták magukat a producerek mire megtalálták a tökéletes választást. Ethan Embry például, akit a 6. évad 1. részében láthattunk Carter szerepében, állítólag maga is jelentkezett egy másik szerepre évekkel ezelőtt. Azt nem árulta el, hogy pontosan melyikre, de nem lennénk meglepve, ha Rickről lenne szó. Képzeljétek csak el, ha felcserélődtek volna a szerepek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.