Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő erő munkálatairól dokumentumfilm készült

|

Hirdetés

Akármit csinálnak a stúdiók, a DVD és a Blu-Ray eladások évről évre csökkennek, mert a fogyasztók nagyrésze nem birtokolni akarja a filmeket, hanem nézni, ezért lesz viszont egyre nagyobb sikere a streaming szolgátatóknak (Netflix, Amazon stb.) A piac, akárcsak a zeneiparban, továbbra is szenved és a túlélésért küzd, ezért a kiadók igyekeznek minél csábítóbb ajánlatokat tenni. Legfőképp olyan trükköket vetnek be, hogy mindenféle kis finomságokkal tunningolják fel a lemezeket, vagy a film egy másik verzióját is rápakolják (rendezői vagy besorolás nélküli változat), ezzel próbálják vásárlásra ösztönözni az igazi rajongókat. A buliból a Star Wars: Az ébredő erő sem maradhat ki és a szokásos kis videókon és kivágott jelenetek kívül, egy nagyjából 120 perces dokumentumfilm is felfért a Blu-Ray kiadásra. Betekintést kaphatunk a Star Wars VII. munkálataiba az előkészületektől, egészen a premierig. (Aki Hobbit (Gyűrűk Ura) rajongó, az már biztos találkozott a koncepcióval.) A doku végigköveti J.J. Abrams minden egyes lépését, itt van hozzá egy előzetes, rajongóknak kötelező anyagnak tűnik: https://www.youtube.com/watch?v=mcn_nSOm_0U Ráadásul az egész table readet felvették: https://www.youtube.com/watch?v=M-EJrsYSg6k Itthoni is kiadják a Blu-Rayt, de nem tudom, hogy ez mennyire fog megegyezni az amerikai verzióval, kint április 1-én (Digital HD), illetve április 5-én (Blu-Ray, DVD) fog megjelenni ez a sok lemezes kiadás:

star-wars-the-force-awakens-blu-ray-combo-pack-479x600
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.