Hirdetés

Így készült az Amerika Kapitány: Polgárháború (videó)

|

Hirdetés

Mióta a Marvel végre valahára közzétette az első kedvcsinálót a jövőre érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúról, a rajongók sürgetik és epekedve várják, hogy a rendezőpáros, Joe és Anthony Russo újabb és újabb információkat áruljanak el az epikusnak ígérkező filmről. Ezen segíthet most ez a rövidke kis videó, mely a Marvel 2. fázisának egyedi Blu-ray kollekciójában található meg, melyben a már említett rendeződuón kívül megszólal a producer Nate Moore, a Marvel elnöke, Kevin Feige, a két nagyágyú, Robert Downey Jr./Vasember, Chris Evans/Kapitány, valamint Chadwick Boseman/Fekete Párduc és Elizabeth Olsen/Skarlát Boszorkány is. https://www.youtube.com/watch?v=l-XLDKu99Q8 Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016. május 6-án nyit a mozikban. Ti kinek az oldalán álltok? [gallery ids="73970,73969,73968"]      

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.