Hirdetés

Így készült az utóbbi évek leglátványosabb fénykardpárbaja

|

Erre az összecsapásra még sokáig fogunk hivatkozni.

Hirdetés

Hiába voltunk az elmúlt néhány esztendőben ellátva megannyi Star Wars tartalommal, a franchise egyik alapkövének számító fénykardpárbajok ebből valamiért mégsem voltak képesek érdemben profitálni. Hogy pontosan miért nem, erről rengeteg véleményt lehet olvasni az interneten, mindenesetre A klónok háborúja múlt héten debütált epizódja végre megtörte a fénykardokon olyan sok éve ülő átkot. 

Hirdetés

A klónok háborúja befejező évadából már most rengeteg pillanatot ki lehetne emelni, mégis talán egyik sem lenne képes felérni ahhoz a sorsdöntő párviadalhoz, ami Ahsoka Tano és Darth Maul közt zajlott le. A két egykori tanítvány közti összecsapás nemcsak koreográfiájában, hanem érzelmi töltetét tekintve is rendesen arcul csapott minket, ezáltal várható volt, hogy Dave Filoniék egy kulisszák mögötti videóban részletesen is beavatják a rajongókat a párbaj titkaiba. A négyperces videóban többek közt látható, ahogy a stáb egy régi ismerős, Ray Park (ő alakította Mault a Baljós árnyakban és a Solóban), és Lauren Mary Kim (Ahsoka) kaszkadőrrel, plusz némi motion capture varázslat segítségével miképp keltette életre az utóbbi évek minden kétséget kizáróan legjobban sikerült fénykardpárbaját. 

A klónok háborúja befejező része, május 4-én, a nemzetközi Star Wars napon lát napvilágot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.