Hirdetés

Így készült videó érkezett az Amerika Kapitány: Polgárháborúról

|

Hirdetés

Nagy hét ez a Marvelnek, valamint a következő MFU filmnek, az Amerika Kapitány: Polgárháborúnak, mely május 5-én megnyitja a 3. fázist. Hétfőn és kedden karakterposzterek érkeztek, melyeken szemügyre vehettük a Kapitány és Vasember csapatát. Tegnap két új teaser videót kaptunk, melyben szintén feltűnnek a szemben álló felek, de már mozgásban, valamint kiderült, hogy ma érkezik egy vadonatúj előzetes, mely minden bizonnyal lenyűgöző lesz, és talán végre Pókembert is láthatjuk majd. Amíg viszont erre várunk, az Entertainment Tonight közzétett egy exkluzív videót, melyben a kulisszák mögé tekinthetünk be. Ezt nézhetitek meg a lenti videóban: https://www.youtube.com/watch?v=V0I0t3MCPbk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.