Hirdetés

Így készült a Zootropolis

|

Hirdetés

A Disney animációs részlege legutoljára a Jégvarázzsal rengette meg ennyire világot, mint most a Zootropolisszal. (Jó a kettő között, még volt egy Hős6os, de hiába volt siker, a közelükbe se ér.) Engem már a legeslegelső előzetessel megnyertek maguknak, de sokan elég pesszimistán álltak egy újabb szokványosnak kinéző állatos mesével, amikor a konkurencia elver mindenkit a sárga értelmetlenül hablotyoló cukiságokkal. Szerencsére mindenki tévedett, mert az eredmény lenyűgöző lett, amit a gyerekek imádtak és a felnőttek sem unatkoztak rajta, mert ők foghatták a nem annyira rejtett üzenetet. Mindig érdekes belátni a színfalak mögé, hogyan jutnak el a stúdiók egy ötlettől a kész filmig. Főleg, ha egy meséről van szó, talán még nehezebb dolguk is van a készítőnek, hisz hiába a gyerekek a célcsoport, azért nagy valószínűséggel a szűlő fogja eldönteni, hogy mit nézzenek meg végül a moziban. Ez a 45 perces dokumentumfilm a Zootropolis készítéséről már csak az idősebb korosztálynak szól (azon belül is azoknak, akik tudnak angolul), amiben választ kapunk olyan kérdésekre, hogy: Mi volt az alapötlet? Hova fejlődött a sztori a munkálatok folyamán? és a többi: https://www.youtube.com/watch?v=D3pF9owYlRI

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.