Hirdetés

Így készültek a Galaxis őrzői és a Hobbit: Az öt sereg csatája vizuális effektjei

|

Hirdetés

A Weta Digital megosztott velünk egy videót a Hobbit: Az öt sereg csatája vizuális effektjeiről. Mondhatunk bármilyen negatívumot Peter Jackson filmjéről, de azt meg kell hagyni, hogy a látványba nem lehet belekötni, a srácok profi munkát végeztek, amit most be is mutatnak nekünk. Ezenkívül láthatjuk a Galaxis őrzői effektjeit is, méghozzá ugyanilyen formában. A Hobbit: Az öt sereg csatája alábbi videója várhatóan rajta lesz a DVD és Blu-ray kiadásokon is, ennek kapcsán lőtte fel a világhálóra a Weta: https://www.youtube.com/watch?v=qkyLDE_o0FM A második vizuális effekteket prezentáló anyagban a Galaxis őrzői egyik jelentős helyszínének megalkotását láthatjuk megelevenedni. Íme a Gyűjtő (Benicio del Toro) bázisa: https://www.youtube.com/watch?v=6X8BoSt_ANc&t=91

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.