Hirdetés

Így készültek a Jessica Jones vizuális effektjei

|

Hirdetés

Shade VFX megosztott egy videót, amiben a Marvel és a Netlix legújabb közös sorozatának, a Jessica Jones-nak a vizuális effektjeit bontják elemeire. A számítógép generálta illúziókkal foglalkozó cég idén már bezsebelt egy Emmy-díj jelölést a Daredevil-en végzett munkájukért, így nem meglepő, hogy a képregény óriás ismét őket alkalmazta. Panaszunk pedig ezúttal sem lehet rájuk, hiszen több, mint 600 felvételen alkalmaztak pazar vizuális effekteket. A forgatásokon Karl Coyner képviselte a Shade VFX-et, aki a színészekkel és a stábtagokkal szorosan együttműködve ügyelt arra, hogy úgy nézzen ki a végeredmény, ahogyan annak ki kell néznie. Titeket meggyőztek a Jessica Jones effektjei? Ne felejtsetek el vissza nézni hozzánk, hiszen hamarosan értékeljük az első évadot! Figyelem, ha nem végeztél még a sorozattal, akkor a videó SPOILERES lehet számodra! https://www.youtube.com/watch?v=qs6IbbWp42Y

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.