Hirdetés

Így lett Lupita Nyong’oból Maz Kanata a Star Wars: Az ébredő Erőben

|

Hirdetés

A Lucasfilm és a Disney kiadott egy új bónusz klipet, ami egyike azoknak, amelyeket a BluRay és digitális kiadásokon találhatunk majd meg. "Az Érő vizuális varázsa" címmel ellátott videó a Star Wars: Az ébredő Erő kulisszái mögé kalauzol minket, ahol megtudhatjuk, hogyan ültették az Oscar-díjas Lupita Nyong’o (12 év rabszolgaság) alakítását a több mint 1000 éves csempész, Maz Kanata arcára.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagy kedvencem lett Maz a filmben, szóval, ha a folytatásokban már nem is, de a DVD extrák között szívesen találkoznék még vele, pláne, hogy kivágott jelenetei is voltak. A Star Wars: Az ébredő Erő BluRay lemeze és digitális kiadása áprilistól lesz megvásárolható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.