Hirdetés

Így neveld a sárkányodat 2 - A producer válaszol

|

Tim Johnson nem sajnálva sem karaktert, sem jogokat számolt be a DreamWorks belső terveiről, vagyis hogy mikorra tervezik kiadni a második Így neveld a sárkányodat animációt.

Hirdetés

Az exkluzív producer a következőket mesélte nyilatkozatában: "Azt hiszem legkorábbi dátumként 2013-ról beszélhetünk, így van kicsivel kevesebb, mint három évünk rá. Egy olyan animációra, ami lehengerlő, de közben egy folytatásra, ami nem is olyan rossz. Általában négy évet fordítunk egy eredeti filmre, mert olyan sok a felfedezés, hogy megtaláljuk a világ, a dizájn, a megjelenés és a fény-szín közös megfelelőjét. Természetesen ha már kész az előd, az megold minden problémát..." Nagyon úgy tűnik, hogy 2013-ban sem maradunk animáció vagy film nélkül, ezen évre eddig csak a Vasember 3, a Setét Torony és a The Hobbit 2 van datálva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.