Hirdetés

Így neveld a sárkányodat 2 - Pléhpofa visszatér

|

Fogalmam sincs, hogy mennyire tekinthető egy animáció-szereplő visszatérése hírértékűnek, de mivel szinkron útján kommunikál velünk, a színész ismételt debütálása nem elhanyagolható.

Hirdetés

Mint arról nem is oly rég beszámoltunk, Jay Baruchel, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller, és Kristen Wiig is újra szinkronizál, az Empire-nek köszönhetően pedig már azt is tudjuk, hogy Gerard Butler sem marad távol a projekttől. Butler Hablaty édesapjának, Pléhpofának kölcsönözte hangját, és az első rész végén igen csak idilli környezetben zárták le a szálakat, így kíváncsi leszek, hogyan tovább. Dean DeBlois, az első fejezet társrendezője most elhagyja a társ előtagot és magában végzi el a direktori megmozdulásokat. Az Így neveld a sárkányodat 2 kiadása 2013-ra tehető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.