Hirdetés

Így neveld a sárkányodat 2 - Rendezői meglátások

|

A múlt hónapban Tim Johnson producer rendelkezett eredendő szólásszabadsági jogával, ma a DreamWorks berkeiben dolgozó Dean DeBlois gondolta úgy, hogy válaszra nyitja száját.

Hirdetés

A múltkori esethez hasonlóan most is összetömörítem nektek pár sorba a nyilatkozat leglényegesebb elemeit, DeBlois rendező úr tehát a következőket kotyogta ki: "Sokkal erősebb történetet várhatunk, sokkal nagyobb világgal és továbbra is szívből jövő tulajdonságok által ihletetett karkaterekkel találkozhatunk. Már nem korlátozódik a helyszín az Északi-tengeren található kis szigetre, most már az egész északi féltekén járunk. Nem "mindenáronfolytatást" szeretnének összehozni, hanem valóban egy újabb kalandot bemutatni, az erőltetés bármiféle jele nélkül. A második rész mellesleg összefogja kötni valahogy az elsőt és a harmadikat. Lesz néhány újabb fajta sárkány és pár új karakter is, a fő hangsúly azonban még mindig Hablatyon van, aki végre végigjárja a férfivá válás útját és beteljesíti végzetét a viking klánban." A premier 2012-ben várható a megszokott szinkronhangokkal és karakterekkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.