Hirdetés

Így neveld a sárkányodat 2 - Sztori morzsák

|

2014-re tervezi a DreamWorks a nagy sikerű és valóban jóra összerakott Így neveld a sárkányodat folytatását, de a forgatókönyvet már írják és időközben pár infó kiszivárgott belőle.

Hirdetés

A pontos dátum 2014. június huszadika, de nekünk jelen pillanatban nem is ez a fontos, hiszen messze van még. Dean DeBlois rendező/író úr informálta a világot pár meglátásáról a sztorival kapcsolatban, mint például: "Hablaty hősi tettei után előre menetel a viking klán vezérévé válásának rögös útján", majd sietve hozzátette: "vannak bizonyos karakterek és helyzetek, amik kulcsonfosságúak leznek a második és később a harmadik rész esetében.A látószög kitárul, ahogyan a világ is, hiszen a kis sziget az Észak-tengeren csak az első részre korlátozódott, ezúttal nagyobb területet veszünk alapul." Mindezek mellett a második epizód összeköti majd az elsőt és a harmadikat, úgyhogy a DreamWorks nagyban tervez, ezt láthatjuk. Ha a minőségre nem lesz panasz, nyugodtan készítsék!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.