Hirdetés

Így neveld a sárkányodat 3 részletek

|

Bár a sikeresnek számító, 2010-es Így neveld a sárkányodat folytatása még csak 2014-ben érkezik, az alkotók máris arról beszélnek, hogy trilógiává bővítik a címet.

Hirdetés

Arról már korábban is értesülhettünk, hogy az Így neveld a sárkányodat név a DreamWorks szíve csücske és a folytatást 2014. június huszadikára tervezték be. Szintén érkezett arról információ, hogy a harmadik felvonás 2016. június 18-án mutatkozhat be, de a filmről először Jeffrey Katzenberg, a DreamWorks Animation vezetője mondott konkrétumokat. Saját elmondása alapján a DreamWorks Animation nagyobb hangsúlyt fektet majd filmjeire, mint eddig valaha és ennek szerves részét képezi az Így neveld a sárkányodat franchise. A film folytatása 2014-ben érkezik, mindeközben gőzerővel toppon van az Így neveld a sárkányodat (Dragons: Riders of Berk) című sorozat is, mivel a két epizód közötti űrt nem szabad kihasználatlanul hagyni és azt sem szeretnék, ha a nézők megfeledkeznének kedvenc sárkányaikról. Ennek érdekében további különleges kiadások várhatóak, például december 17-én este 8 órakor a Fox csatornán, amelynek címe DreamWorks Dragons: Gift Of The Night Fury lesz. Mivel a második epizód összeköti majd az elsőt a harmadikkal, ezért a DreamWorks nagyon odafigyel majd a film minőségére és a sztori szerint Hablaty hősi tettei után előre menetel a viking klán vezérévé válásának rögös útján. Az Így neveld a sárkányodat 2 rendezője Dean DeBlois (Így neveld a sárkányodat, Lilo & Stich) és olyan szinkronhangokat kapunk hozzá, mint Gerard Butler, Jonah Hill, Kit Harington, Jay Baruchel, Christopher Mintz-Plasse, Kristen Wiig és T.J. Miller.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.