Hirdetés

Így néz ki Aston Kutcher Steve Jobs-ként

|

Befutott a legelső forgatási fotó a Los Angelesben állomásozó stábról, azon belül is Ashton Kutcher színészről, aki az Apple elnökéről készült életrajzi film főszerepét játszhatja el.

Hirdetés

Nem véletlenül esett az illetékesek választása Kutcher úrra, hiszen külseje megdöbbentően hasonlít Steve Jobs fiatalkori énjére, elég ha csak ránézünk a fenti fotóra vagy a folytatásban helyet foglaló további képekre. A Jobs munkacímen futó projekt rendezője Joshua Michael Stern (Sohaország, A döntő szavazat), a produceri munkát pedig Mark Hulme látja el. Korábbi hírünk szerint a film az Apple korai éveire fókuszál majd, ami alatt az 1971–2000 közötti időszakot kell értenünk, és olyan emberek adták tudásukat az életrajzi film elkészültéhez, mint Steve Wozniak, az Apple társalapítója, John Skully és Mike Markkula, a cég egykori vezérigazgatói vagy éppen Daniel Kottke, az Apple egyik korábbi dolgozója. A tervek szerint év végén kerül kiadásra a Jobs című alkotás (pontos megjelenési dátum még nincs), és állítólag 15 milliós büdzséből készül el.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.