Hirdetés

Így néz ki az Affleck-féle Batman álarca?

|

Kiszivárgott egy kamunak tűnő, mégis érdekes fotó, ami állítólag azt a Batman álarcot mutatja be, amelyet Ben Affleck fog viselni Az acélember folytatásában.

Hirdetés

Rengeteg rajongó találgatja, hogy milyen kinézete lesz Batman új páncéljának és Affleck közelebbi barátai már láthatták is a színészt ebben a szerelésben, de nem járt még el a szájuk. Most viszont felbukkant a világhálón egy fekete-fehér elmosódott kép, amin állítólag Affleck látható a Denevérember álarcában. Nem világos, hogy a fotó honnan származik, ezért könnyen megeshet, hogy hamis, de ha mégis valódi, akkor az elsők között szerettünk volna lenni, aki megmutatja nektek. Amint biztosabbat tudunk a forrásról, szólunk. A Batman vs. Superman várhatóan 2016. május hatodikán kerül a mozikba Zack Snyder rendezésében.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.