Hirdetés

Így néz ki az új Pókember?

|

Hirdetés

A Marvel nagyon rejtegeti előlünk Tom Holland Pókemberét - akinek több szerepe lesz az Amerika Kapitány: Polgárháborúban egy egyszerű cameónál -, ezért minden alkalmat megragadnak a rajongók, amit csak lehet, hogy kiderítsék az új falmászó kinézetét. Ezúttal talán éppen egy névjegykártya lehet a megoldás. A ComicBookMovie-ra felkerült Axel Alonso, a Marvel Comics főszerkesztőjének névjegye, amelyen egy mutatós grafikán megpillanthatjuk a Marvel szuperhőseit, Hulkot, Amerika Kapitányt, Vasembert, Hangyát, Fekete özvegyet, Űrlordot és Fekete párducot is, valamint Pókembert. Mivel mindegyik karakter úgy néz ki és abban a felszerelésben van, mint a filmekben, ezért a spekulációk szerint a képen a Tom Hollander-féle Pókember jelmezt láthatjuk. Állítólag ilyen formában még sehol sem bukkant fel a hálószövő.

uswNKzzl
Ezzel szemben sokan azt reagálták, hogy ez csak egy egyszerű, a névjegykártyához készült promóciós kép, semmi köze a filmekhez (főleg, hogy Alonso a képregényes részleg főszerkesztője, nincs köze a filmes univerzumhoz), minden Marvel Comics alkalmazott ilyet kap, ráadásul a Marvel miért pont egy ilyen felületen lőné le a rajongókat bezsongató új Pókember kinézetét? Könnyen megeshet, hogy utóbbiaknak van igazuk, de gondoltuk megosztjuk veletek, hátha titeket is érdekel a dolog. Legkésőbb május 5-én, az Amerika Kapitány. Polgárháború premierjekor kiderül úgyis a lényeg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.