Hirdetés

Így nézett volna ki a Jurassic World 1978-ban

|

Hirdetés

Egy új rajongói előzetes látott a minap napvilágot, melyben azt akarják bemutatni, hogy ha a Jurassic World 1978-ban készült volna el, milyen karaktereket, látványelemeket és színészeket használtak volna fel a megvalósításhoz. A 78-as Jurassic World története nem sokban különbözik az elkészült verzióétól. Ugyanúgy próbálják feltámasztani a kihalt hüllőket a modern tudomány segítségével, és az erre kitalált parkba jachtokon érkeznének a látogatók. Ahogy a Youtube-feltöltő (ChiefBrodyRules) is magyarázza, a karaktereket csak inspirálták az eredeti film figurái, de nem egészen ők akarnak lenni. Színészek tekintetében pedig a tipikus 70-es évekbeli sztárokhoz nyúltak: Michael Caine alakítaná a biztonságiak főnökét, aki eléggé pesszimista a park sorsát illetően. A női főszereplőt a kor szexbálványa keltené életre, Raquel Welch. Ő egy gondozónő lenne, aki beleszeret Michael Caine karakterébe. A mellékszerepekben Richard Pryort és Charlton Hestont láthatnánk, előbbit mint menekítő-segédet, utóbbit pedig a tudós szerepében, aki visszahozta a dinókat az élők sorába. A videó feltöltője elárulta, hogy miért alkotta meg ezt a trailert:

Nagy rajongója vagyok a Jurassic Park szériának. A Jurassic World-öt is imádtam. A 70-es évek katasztrófafilmjeire emlékeztetett, és innen jött az az ötlet, hogy csinálok egy "Mi lenne, ha a Jurassic Wolrd a 70-es években készült volna" videót. Azt hittem könnyű lesz, de végül 17 hetembe telt. LOL nehéz volt, de jól szórakoztam közben.
ChiefBrodyRules több, mint 40 filmből használt fel jelenteket az összevágáshoz. Köztük az eredeti, 93-as Parkból is, de ezen kívül kivehető még a A cápa, a Logan futása, és sok más film is. https://www.youtube.com/watch?v=cbRzESlc12M
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.