Hirdetés

Így nézett volna ki a törölt Mortal Kombat film egyik karaktere

|

Hirdetés

Emlékeztek még a Mortal Kombat: Legacy webszériára, amelyet Kevin Tancharoen készített a Warner Bros. megbízásából és két évadot is megélt? Tancharoen a Mortal Komvat: Rebirth névre hallgató rövidfilm után kapta meg a lehetőséget a bizonyításra a kiadótól és úgy volt, hogy ő készítheti el a következő Mortal Kombat filmet is, azonban végül nem lett az egészből semmi. Ennek ellenére azért láthatunk valamit belőle. Tancharoen 2013-ban hagyta maga mögött a Mortal Kombat: Legacy websorozatot a második szezon elkészítését követően, hogy epizódokat rendezzen a SHIELD ügynökei és a Flash szériákhoz, de még előtte ledirigálhatta volna az újabb, időközben lelőtt Mortal Kombat mozit Oren Uziel forgatókönyve alapján, amihez már koncepciós rajzok is készültek. Az egyiket a minap osztotta meg az Instagramján és Mileena látható rajta:

11137647_763292087125671_93683106_n
A karakter egyébként szerepel a nemrég megjelent Mortal Kombat X videojátékban is, amiről a GameStaron olvashattok egy részletes tesztet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.