Hirdetés

Így néznek ki Guillermo del Toro legújabb trolljai

|

Hirdetés

Mielőtt azonban a cím olvasatán bárki felkapná a fejét, hogy Guillermo del Toro esetleg elkezdte volna titokban rendezni a Hellboy 3-at, azt el kell keserítsük. A rendező ugyanis ezúttal nem egy filmmel tér vissza a fantasy világába, hanem egy animációs sorozattal, mely a Netflixen fog debütálni 2016 második felében. A Trollhunters néven futó projekt eredetileg nagyvászonra készült volna, de végül a sorozat mellett döntöttek del Toróék. A történet szerint két jó barát egy új, varázslatos világot fedez fel a városuk alatt. Del Toro még 2010-ben nyilatkozott hasonlóképpen a Trollhuntersről:

„Nagyon szerettem volna egy olyan történeten dolgozni, ami egy alapvetően félelmetes zsánerből érkezik, de mégis gyerekeknek szól. Lényegében a meséket vegyíti össze a modern időkkel, és arról szól, hogy milyen nehéz is gyereknek lenni. Általában a gyerekek idealizálva vannak az animációs filmekben. De a felcseperedés nehézségei, no meg az a gondolat, hogy a mi világunk mellett létezhet egy másik, tele ősi szörnyetegekkel, témáját tekintve teljesen passzol a többi munkámhoz.”
trollhunters
Mivel a DreamWorks gondozásában érkezik a sorozat, azért nagyon félelmetes mesesorozatra nem érdemes számítani, de már egy komolyabb hangvételű szériának is nagyon örvendenénk. Első blikk alapján a képi világgal nem lesz gond – hozza a szokásos DreamWorks szintet – úgyhogy már csak abban kell bízni, hogy Del Toro nem egy A kór/The Strain minőséggel fogja sokk olni a gyerek- és felnőttközönséget.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.