Hirdetés

Így áll most a Péntek 13 reboot

|

Hirdetés

A legutóbbi Péntek 13-film még 2009-ben volt, azóta nehezen tud dűlőre jutni a stúdió azt illetően, hogy hová vigyék tovább a szűkszavú mészáros kalandjait. Többször is próbálták újjáéleszteni a franchise-t: nemrégiben még úgy volt, hogy found footage filmet kreálnak belőle, majd olyat szerettek volna, ami Jason helyett egy újabb ellenséget vonultat fel, ez utóbbit azonban megvétózták a rajongók. Hogy most mi a helyzet? Talán jó útra került a projekt, ugyanis annyi susogás a fülünkbe jutott, hogy talán nem a napjainkban fog játszódni a film. Az is elképzelhető (sőt, biztos), hogy reboot-ról beszélünk, de amennyiben mondjuk a nyolcvanas évekre teszik a cselekményt, úgy játszódhat akár az eredeti széria univerzumában, és ez esetben feltételezhetően nem küzd azzal, hogy újra bemutassa nekünk a bozótvágós óriásbébi eredettörténetét.

tumblr_m754ly8q7G1qclwqgo1_1280
Aaron Guzikowski a hírek szerint már írt is egy elvileg egész klassz forgatókönyvet, melyet úgy jellemeznek a bennfentes emberkék, hogy "A Dazed and Confused találkozik Jason-nel", szóval egy igazi, vidám kis coming-of-age történetet láthatunk majd laza figurákkal, szexszel, piával, pettingek végeláthatatlan sorozatával és egy Jasonnel, aki szétcsap a fiatalok között. Ez így ígéretesen hangzik, kíváncsian várjuk mi sül ki belőle. Ha egyáltalán... A filmet 2017-ben tervezik bemutatni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.