Hirdetés

Így vált Paul Bettanyból Vízió a Bosszúállók 2-ben

|

Hirdetés

Paul Bettany legelőször a 2008-as, első Vasember filmben kölcsönözte hangját J.A.R.V.I.S.-nak, ami Tony Stark otthoni intelligens számítógépes programja volt. De csak a Bosszúállók: Ultron korában ölthetett végre testet is, bevezetve így a Marvel filmuniverzumába a Vízió nevű karaktert, aki jövőre már vissza is fog térni a képernyőkre az Amerika kapitány: Polgárháborúban. Amíg erre várunk, a Make-Up Artist Magazine megjelentett néhány fotót arról, hogy hogyan lett Paul Bettanyból Vízió. Jeremy Woodhead és Nik Williams alkották meg a kosztümöt, ami nem volt egyszerű.  Woodhead szerint egy olyan árnyalatú pirosat kellett kikeverniük, ami nem fog nevetségesnek tűnni, és amilyet eddig még nem láttunk képregényhősökön. Így kaptak végül egy nehezen behatárolható színt valahol a vörös és a ciklámen között. Vízió ruhája eredetileg egész testes lett volna, de Williams szerint később ezt a tervet elvetették és egy 3D-s szkenner segítségével mérték hozzá a végleges kosztümöt a színészhez. Majd úgy döntöttek, hogy Paul arcát szabadon hagyják, mert nem akarták, hogy eltűnjenek a vonásai, és csak a fej hátsó részére, illetve a nyakra helyeztek fel műanyagot. Ezután kapott néhány pöttyöt az arc, hogy vizuális effektekkel megalkossák annak filmen is látható formáját. Szerintünk a végeredmény kielégítő lett. [gallery columns="4" ids="60016,60015,60010,60014,60008,60009,60013,60017,60011,60012"]  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.