Hirdetés

Ijesztő Prometheus

|

Charlize Theron saját bevallása szerint izgulós alaptermészet. És élvezi. A gyönyörű Oscar-díjas színésznő legközelebb Ridley Scott izgatottan várt filmjében, a Prometheus-ban (Prometheus, hazai bemutató: június 7.) játszik fontos szerepet.

Hirdetés

És, ahogy az IANS hírszolgálat munkatársának elmesélte, a távoli, ellenséges bolygón játszódó látványos sci-fi/akciófilm hosszú forgatása idején mindig csupa stresszel kezdte a napot.
– És ezért szerettem ennyire a Prometheus-ban játszani – lepte meg rajongóit Theron. – Minden nap arra ébredtem, hogy félek, meg tudom-e oldani a feladatomat. Ami arra emlékeztetett, hogy olyan rendezővel, olyan színésztársakkal és olyan történetben szerepelek, ami nem egyszerű. Sosem lehettem biztos benne, hogy aznap fel tudok-e nőni a feladathoz. Egy színész pedig éhezi az ilyen helyzeteket: abban bízom, hogy a forgatás végére jobb színész lettem, mint az elején voltam. Mert hogy fáradtabb lettem, az egészen biztos… /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.