Hirdetés

Piszkosul ijesztő lesz a Van Helsing reboot

|

Legalábbis ezt állítja az író, Eric Heisserer.

Hirdetés

Idény nyáron startol el a Universal Pictures szörnyes univerzuma, aminek első zászlóvivője a június 9-én megjelenő A múmia rebootja lesz, ami egyúttal majd le is fekteti a Universal Monsters világának alapjait. Várhatóan olyan legendás karakterek fognak visszatérni a mozivászonra, mint Dracula, Frankenstein vagy éppen a legendás vámpírvadász, Van Helsing. Egyelőre nem sokat tudunk a filmről, azt viszont igen, hogy a 8 Oscarra jelölt Érkezés forgatókönyvírója, Eric Heisserer is részt vesz majd a Van Helsing munkálataiban. 

Hirdetés

Van Helsing karaktere a többség számára a 2004-es, Hugh Jackman fémjelezte filmként élhet az emlékezetükben, a karakter históriája azonban számos Dracula adaptációig visszanyúl, és olyan színészek vitték vászonra a szörnyvadászt, mint Peter Cushing, vagy éppen Sir Anthony Hopkins. Heisserer továbbra sem árult el konkrétumokat Van Helsing újragondolt kalandjaival kapcsolatban, azonban néhány gondolatot mégis megosztott a Collidernek azzal kapcsolatban, ahogy megközelítették a film történetét. 

"Egyelőre még nem tudom, hogy milyen formát fog ölteni a film a folyamat végeztével, szóval ehhez egyelőre nem is szeretnék komolyabban hozzászólni. Annyit elárulhatok, hogy a szándékom mindenképpen az volt, hogy próbáljuk meg a filmet minél ijesztőbbé tenni. Részben azért, mert ehhez értek, másfelől pedig ha te vagy az egyetlen ember, körülvéve mindenféle természetfeletti lénnyel... az elég nyugtalanító tud lenni."

Jelenleg még nem tudni, hogy a rebootolt Van Helsing-sztori mikor kerül mozikban, a Universal viszont korábban már nyilvánosságra hozott pár, még nem konkretizált bejelentési dátumot a szörnyfilmjeihez. Ilyen 2018. április 13-a és 2019. február 15-e, szóval talán nem meglepő, hogy még a rendező kilétéről sincsenek információk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.