Hirdetés

Legendás X-Men főgonoszt alakítana Bryan Cranston

|

A Breaking Badből ismert színész a képregényfilmek világában is megmérettetné magát a mutánsok egyik legnagyobb ellenségének alakításával.

Hirdetés

Bryan Cranston a Breaking Badben már megcsillogtatta színészi képességeit, miközben bemutatta, hogyan képes egy alapvetően jó jellemvonásokkal bíró karakter egészen nagy mélységekbe zuhanni az erkölcsi skálán. Azóta a színész a filmiparban próbálja bontogatni a szárnyait, sajnos egyelőre kevesebb sikerrel, bár ettől függetlenül a rajongók továbbra is kitartanak mellette.

Hirdetés

Cranston saját bevallása szerint szereti a képregények világát, és az utóbbi időszakban immár másodszor sikerült felkavarnia az állóvizet maga és a képregényfilmek között, miután elejtette, hogy milyen gonosz karaktert szeretne úgy igazán megformálni a filmvásznon.

"Benne lennék, hogy eljátsszak egy olyan szerepet, melyet azelőtt még senki. Ott van pl. Lex Luthor, már számtalan alkalommal megformálták. Megkértek arra, hogy legyek Gordon felügyelő (Batman), ami viszont szintén tucatszereppé vált mostanra. Igazából egy teljesen új személyiség úttörője lennék a legszívesebben. Mindig is úgy gondoltam, hogy Mister Sinister egy olyan karakter, aki nagyszerű lehetne a filmekben is."

Az már szinte biztos, hogy a jövőre érkező Farkas 3 egyik gonosza Mister Sinister lesz, de egyelőre a teljes titokzatosság burkába rejtett projektről kevés hivatalosan megerősített információnk van - Hugh Jackman és Patrick Stewart búcsújától eltekintve. Ti örülnétek neki, ha végül Cranston alakítaná Hugh Jackman utolsó nagy ellenségét Farkasként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.