Hirdetés

Ikrek 2 - Visszatér a köpcös és a tölgy?

|

Egy 1988-as klasszikusról beszélünk, melyet az IMDb nem, de mi rendkívül kedvelünk. Az Ikrek folytatásában elméletileg minden főbb illetékes benne lenne, létrejöhet hát?

Hirdetés

Ivan Reitman az Ikrek mellett összehozott azért olyan rojtosra nézett jóságot is, mint a Szellemírtók első két része és rendkívül szeret együtt dolgozni Arnold Schwarzeneggerrel (ezt a tv-k által évente tízszer sugárzott Junior és Ovizsaru is mutatja...), és a pletykák alapján feltételezhetjük, hogy folytatja a 88-as vígjátékot. Állítólag az osztrák tölgy és De Vito is benne lenne a buliban, ráadásul kiadó is akadna a Universal személyében, ami már-már túl szép, hogy igaz is legyen. Ellentmond némileg a dolgoknak, hogy kotnyelesebb újságírók felkeresték a Universal illetékeseit, ahol nem kaptak semmilyen infót a tervezett projektről, mindezek mellett pedig nem biztos, hogy szükségünk lenne még egy Ivan Reitman-féle vígjátékra. Hamarosan eldől, hogy a gonosz vagy az angyali felemnek lesz-e igaza...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.