Hirdetés

Ikrek folytatás - Eddie Murphy a harmadik iker?!

|

Jelen pillanatban képtelen vagyok eldönteni, hogy a Universal április elseje közeledtével a bolondját járatja velünk, vagy valóban komolyan gondolta, hogy Eddie Murphy lehet a harmadik iker.

Hirdetés

Megannyi tervezetet, szervezést és kalkulálást követően úgy tűnik, hogy a Universal végre tető alá hozza az Ivan Reitman által rendezett 1988-as vígjáték, az Ikrek folytatását. Mind Arnold Schwarzenegger, mind Danny DeVito érdeklődésüket nyilvánították ki a projekt iránt már az ötlet felmerülésekor és ha hinni lehet a legfrissebb híreknek, akkor el is készül velük a folytatás. Történt azonban némi csavar a történetben és ha nem áprilisi tréfa áldozatai vagyunk, akkor azt kell, hogy mondjam: feltűnik a téren egy harmadik iker is aki a stúdió döntése szerint Eddie Murphy lehet. Az első rész direktora, Ivan Reitman ezúttal producerként lesz csak jelen a forgatáson, a film rendezőjét pedig továbbra is keresik, mint ahogyan egy forgatókönyvírót is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.