Hirdetés

Illuminae – YA-könyvet adaptál Brad Pitt

|

Hirdetés

A Warner Bros. és Brad Pitt cége, a Plan B Entertainment készít filmet Amie Kaufman és Jay Kristoff “Illuminae” című young-adult sci-fi könyvéből.  Az Illuminae  - amely a tervek szerint egy trilógia első része - még csak egy hónapja jelent meg az államokban, de akkora sikert aratott, hogy máris leszerződtek a megfilmesítésére. A hírek szerint Pitt Dede Gardner és Jeremy Kleiner mellett vállalta a produceri feladatokat.

Illuminae Ray V6FrontOnlyA2A_V3.indd
A történet 2575-ben játszódik, a főszereplője pedig egy hacker tini lány, Kady valamint az expasija, a pilóta Ezra. Azon a reggelen, amikor Kady úgy dönt, hogy szakít Ezrával, azt hiszi, hogy ez lesz a legnehezebb dolog, amit valaha meg kell tennie. A sors ezt még aznap este megcáfolja: a bolygót ugyanis megszállják. A regény középpontjában egy intergalaktikus háború áll, amelyben a két fiatalnak meg kell tanulnia együtt működni a személyes ellentétek ellenére.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.