Hirdetés

Ilyen az, amikor a Jégkorszak Motkánya az űrbe látogat (Frissítve)

|

Hirdetés

2016. július 14-én kerül a hazai mozikba a Jégkorszak 5., vagyis az Ice Age: Collision Course, amellyel nem kisebb feladatra vállalkozik a Blue Sky Studios, minthogy ötödszörre is elvarázsoljanak minket. Ezt vezeti fel mindenki kedvenc makkmániás mókusa, Motkány a Cosmic Scrat-Tastrophe nevezetű kisfilmmel, amelyet a - hazánkba december 24-én érkező - Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts film (The Peanuts Movie) előtt vetítenek majd a mozik. Ahogyan a kisfilm címéből is kitalálhattátok, Motkány makkimádata ezúttal az űrben okoz galibát, amely természetesen ismételten drasztikus hatással van a bolygónkra. Íme a Cosmic Scat-Tastrophe kedvcsinálója: Frissítés: megérkezett a teljes kisfilm, amit alant nézhettek meg. Jó szórakozást kívánunk! Teljes kisfilm: https://www.youtube.com/watch?v=zgSNlmkJCpg Kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=hJ9WQokwBC8 Mókás a Motkány űrkalandjához készült poszter is, amellyel a Mentőexpedíció anyagait kívánják kiparodizálni:

PHPFrHwPN47jTQ_1_l
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.