Hirdetés

Ilyen hosszú lesz a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

|

Hirdetés

Bár a stúdiók leginkább azokat a filmeket favorizálják, amik két órásak vagy inkább kevesebbek, rengeteg alkotás képez ez alól kivételt, például ilyenek a blockbusterek is. Éppen ezért cseppet sem meglepő, hogy az AMC Theaters által közölt információk szerint meddig tart majd a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala játékideje. 2 óra 31 perc lesz. Csak az összehasonlítás kedvéért, ez nyolc perccel hosszabb, mint Az acélember, kilenc perccel a Bosszúállók: Ultron korára is ráver, viszont 13-mal kevesebb, mint a Sötét lovag: Felemelkedés, amely jó eséllyel magának tudhatja a leghosszabb játékidejű szuperhős mozi rekordját. Persze az, hogy a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala alatt milyen sokáig csücsülünk, az semmilyen formában nem befolyásolja a film minőségét, de sosem rossz tudni előre, hogy mennyi az annyi. A hazai megjelenés (március 24.) már csak egy hónapra van. Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.