Hirdetés

Ilyen hosszú lesz a Star Wars: Az ébredő Erő

|

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban sokszor felmerült a rajongókban a kérdés, hogy egészen pontosan milyen hosszú lesz a Star Wars: Az ébredő Erő játékideje, vajon J.J. Abrams megjátssza-e azt, hogy megközelíti a három órát a franchise mozis visszatérésével. Most már ezt is tudjuk! Az Entertainment Weekly legfrissebb számából megtudtuk, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő 2 óra 15 perc lesz, J.J. Abrams 2015. november 3-án, éjfélkor fejezte be a vágást. Azonban a munkával még nem végeztek, ugyanis a rendező és csapata a következő hetekben véglegesítik a vizuális effekteket, a hanghatásokat és még tartanak egy utolsó zenei felvételt John Williams-szel, mielőtt elénk tárják a nagy művet. https://www.youtube.com/watch?v=ooncd-c519A A Star Wars: Az ébredő Erő december 18-án jelenik meg hazánkban és akár már a sarlacc vermében is tanyázhatnánk, olyan felemésztő ez a várakozás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.