Hirdetés

Ilyen hosszú lesz az Amerika Kapitány: Polgárháború, és új információ is érkezett

|

Hirdetés

A temérdek marketing anyag mellett (előzetes, karakterképek, promóképek, első vélemények a filmről) azért néha új információk is érkeznek a május 5-én debütáló Amerika Kapitány: Polgárháborúról, melyről most megtudtuk, milyen hosszúságú lesz. Mint kiderült, 146 percig nézhetjük, amint A Kapitány és Vasember (valamint társaik) gyepálják egymást. Ezzel ez lesz a leghosszabb Marvel film, ami pont 3 perccel lesz hosszabb, mint az idáig leghosszabb első Bosszúállók mozi. Egy érdekes információ is érkezett a filmről. Még tavaly, a forgatás megkezdése után nyert megerősítést, hogy a rendezők, Anthony és Joe Russo az új IMAX kamerákat is használni fogják a munkálatok során. A minap erről érdeklődtek Joe Russonál, aki ezt válaszolta a kérdésekre:

Igen, ez az egész jelenetsor IMAX-ben lett felvéve, ami nagyjából 15 perc hosszúságú lesz. Ez az egyetlen rész, amit így vettünk fel. A kamera szó szerint éppenhogy legördült a szalagról, a következő héten már el is kezdtük használni. Ez egy IMAX 65-ös kamera, ilyennel fogjuk felvenni az egész Infinity Wart is.
A Russo-fivérek még decemberben erősítették meg, hogy az egész Bosszúállók 3-at is (Avengers: Infinity War Part I-II) ezekkel az új IMAX kamerákkal fogják leforgatni. Sajnos arról (még) nincsenek információink, hogy pontosan mit rejthet ez a 15 perces jelenet, de azt mondják, legalább egy tucat karakter fog szerepelni benne, akik közül néhánynak pusztító hatalom van a kezükben. Nagyon jól hangzik, és már nagyon várjuk, hogy végre láthassuk nem csak ezt a jelenetet, de magát a filmet is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.