Hirdetés

Ilyen lenne A víz érintése és a Szólíts a neveden találkozása

|

A Pixar újabb különleges egyveleggel támad idén nyáron.

Hirdetés

Idén nyáron érkezik a Pixar következő sikervárományos animációs filmje, a Luca, ami az Előre és a frissen Oscar-díjjal jutalmazott Lelki ismeretek után minden bizonnyal ismét a szívünket veszi célba - ez már csak azért is valószínű, mert a forgatókönyvet ugyanaz a Mike Jones írta mindkét alkotás esetében. Bár az USA-ban a moziforgalmazást kihagyva egyből digitálisan debütál a Luca, szerencsére nálunk nagyvászonra kerül, és a bemutató közeledtével most újabb előzetes is érkezett hozzá.

Hirdetés

A gyönyörű olaszországi tengerparti településen játszódó Luca (Jacob Tremblay) hőse egy kisfiú, aki feledhetetlen, fagylalttal, tésztával és végeláthatatlan robogózásokkal teli nyarat él át. Lucával együtt részese a kalandoknak újdonsült barátja is, Alberto (Jack Dylan Grazer), ám a sok mókázást beárnyékolja egy súlyos titok: mindketten tengeri szörnyek a víz alatti világból. A két fiú közösen próbálja bebarangolni a felszínt, ám származásukat minden áron titokban kell tartaniuk emberi barátaik előtt.

Az animáció nagy előzetese hangulatos ízelítőt ad a vibráló, tengerparti atmoszférából, ami mellé a hűs nyári moziteremnél valóban kevés ideálisabb helyet tudnánk elképzelni. A Luca június 17-én debütál a magyar mozikban.

Az új plakát:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.