Hirdetés

Ilyen lenne egy The Witcher 3 sorozat az HBO-tól

|

Hirdetés

Ha valaki ismeri a lengyel CD Projekt RED gigászi szerepjátékát, a The Witcher 3: Wild Hunt-ot, akkor nyugodtan olvasson tovább, viszont aki nem, az a folytatás előtt olvassa el a GameStar tesztjét és tájékozódjon az alapokról is. Kelleni fog ugyanis az előismeret aktuális hírünkhöz, amire a Kotaku honlapján bukkantunk rá. A Reddit egyik felhasználója, egy bizonyos AngryRedditorsBelow összeállított egy igencsak érdekes listát arról, hogy miképpen nézne ki egy The Witcher 3 sorozat stáblistája, ha az HBO venné kézbe az adaptációt. Emberünk a következő párosításokat képzelte el a karakterekhez:

Elképesztő lenne! Persze enélkül sem panaszkodhatunk, hiszen már készül egy ígéretesnek tűnő The Witcher film. Az elmaradhatatlan kérdést azért nem ússzátok meg: ti vevők lennétek egy The Witcher 3 sorozatra az HBO-tól, mondjuk a fenti szereposztással?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.