Hirdetés

Ilyen lesz a Batman Superman ellen zenéje

|

Hirdetés

Ha van valami, ami miatt az ember várja, Zack Snyder újabb kirándulását a DC filmes univerzumában (beszéljen a rendező akármit is), az a két szuperhőstitán összecsapása mellett Hans Zimmer és a már az előző részen is vele együtt dolgozó, azóta a 300: A birodalom hajnalával és a Mad Max: A harag útjával (valamint a Deadpoollal) a szárnyait bontogató Junkie XL zenéje. A Sötét Lovag-Trilógia fényében utóbbi felel majd Batman témájáért, ami az első kis részlet alapján kellően brutálisnak, nyersnek tűnik, mégis felsejlik benne egyfajta klasszicista szuperhős motívum. A második egy teljes track (amit azóta igyekeznek nagy bőszen eltüntetni a Water Tower Music munkatársai) és az abban hallható gitárnyúzással halál vagány az egész. A Batman Superman ellenre már csak másfél hónapot kell várni, és végre megtudjuk, hogy hova fut ki a két szuperhős csatája. A Batman-téma: https://www.youtube.com/watch?v=3JThPsJvEDg Egy teljes track, amelyben Batman és Superman előző részből megismert témája egyaránt feltűnik: https://www.youtube.com/watch?v=r0e0xe86XW8&feature=youtu.be

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.