Hirdetés

Ilyen lesz a Cuphead sorozat

|

A Netflix osztotta meg ezt a kis ízelítőt a készülő animációs széria kapcsán.

Hirdetés

Habár még manapság sem értünk el arra a szintre, hogy minőségi videojáték-adaptációk bombázzanak minket a mozikban és a tévék képernyőin egyaránt, azért néhanapján megjelenik egy-egy igazán kivételes alkotás is. Ilyen volt anno a Netflixen debütált Castlevania sorozat, ami a videojátékok hangulatát és karaktereit igencsak kimagasló módon tudta átültetni ebbe a médiumba. Ezt alapul véve nagyon is bizakodunk, hogy a készülő The Cuphead Show is hasonló minőségi szintet tud majd megugrani.

Hirdetés

A Cuphead videojáték 2017-ben jelent meg a Studio MDHR jóvoltából, és gyönyörű, kézzel rajzolt látványvilága mellett az embert próbáló nehézsége miatt vált világszerte népszerűvé. Mikor bejelentették, hogy egy animációs sorozat is készül belőle, sokunk elégedetten biccentett, de azért egy kicsi félsz volt bennünk. Ám a Netflix hivatalos Twitter-oldalára közzétett, alig 46 másodperces ízelítő csaknem minden kétségünket eloszlatta - már ami a szinkronhangokat és az animációs megvalósítást illeti. A játék története két csészéről szólt, akik adósságukban aláírnak az Ördögnek. Így amellett, hogy a lelkük a sötét nagyúré lett, még különféle behajtói szolgálatokat is végre kell hajtaniuk ebben a groteszk, eltúlzott, de imádni való 1930-as éveket idéző világban.

 

A The Cuphead Show kapcsán egyelőre nem derült ki, mikor kerül fel a Netflix kínálatába, de ha holnap érkezne, már az is késő lenne. Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.