Hirdetés

Ilyen lesz az Apple TV+ új pszicho-thriller sorozata, a Surface

|

"Mit tennél, ha egy nap felkelve még a saját titkaidat sem tudnád?"

Hirdetés

Ezzel a szlogennel hirdeti az Apple a saját streamin szolgáltatására érkező legújabb sorozatát. A történet szerint Sophie (Gugu Mbatha-Raw) egy súlyos fejsérülés után hosszútávú amnéziával tér magához, többek szerint annak következtében, hogy a fiatal nő megpróbált öngyilkos lenni. Ám ahogy Sophie elkezdi összerakni előző élete darabkáit férje (Oliver Jackson-Cohen) és barátai segítségével, ráébred, hogy nem mindenki mond igazat azzal kapcsolatban, mi is vezetett idáig - és ki is ő pontosan egyáltalán.

Hirdetés

A sorozat alkotója Veronia West, aki a Zoe Kravitz nevével fémjelzett High Fidelity-t szállította korábban, a projektet pedig az Apple-ön túl Reese Witherspoon produkciós cége, a Hello Sunshine is támogatta. Az első előzetest alább láthatjátok:

A nyolc epizódot felvonultató Surface-ből rögtön három már július 29-én érkezik Apple TV+-ra, a maradék öt pedig ezt a duzzasztott premiert követően, heti bontásban lesz megtekinthető, a főbb szerepekben pedig Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror, The Morning Show, Loki) és Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, The Invisible Man) tűnnek majd fel.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.