Hirdetés

Ilyen lesz az HBO új fantasy-horror sorozata, a 30 ezüst

|

Idén ősszel kerül sor a 77. Velencei Filmfesztiválra, melyen nem csak filmes, hanem tévésorozatos meglepetéseknek is szemtanúi lehetnek a résztvevők.

Hirdetés

Számunkra különösen érdekes lesz figyelni a Lidóban megrendezésre kerülő olasz filmfesztivált, ugyanis a versenyprogramba beválogatták Mundruczó Kornél legújabb filmjét, a magyar-kanadai koprodukcióban készült Pieces of Womant, mely egy gyermekét elveszítő nő fájdalmát, a gyász feldolgozását mutatja be.

Hirdetés

A számtalan fikciós és dokumentumfilm mellett egyedüli tévés tartalomként az HBO is jelen lesz a fesztiválon, méghozzá a spanyol Álex de la Iglesia fantasy-horrorjának első epizódjával. A 30 ezüst címet viselő produkció ebben az évben érkezik az európai HBO csatornák kínálatába és egy olyan világba kalauzolja el a nézőket, ami tele lesz meglepetésekkel.

Vergara atya egy személyben ördögűző, bokszoló és ex-fegyenc, akit az egyház száműz, hogy egy vidéki spanyol városkában legyen pap. Felejteni akar és abban bízik, hogy őt is elfelejtik, azonban az ellenségei hamar rátalálnak. Miután furcsa eseményekre kerül sor, Paco, a polgármester és Elena, a helyi állatorvos szövetségre lépnek és megpróbálják kideríteni az igazságot, miközben a megszokott valóságot egy világméretű összeesküvésben kulcsszerepet játszó, megátkozott pénzérme torzítja el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.