Hirdetés

Ilyen lesz az új DC sorozatos crossover

|

Két éjszaka, négy sorozat és sok-sok-sok szuperhős!

Hirdetés

Ugyan még javában tombol a nyár, de fél szemmel már az ősz sorozat felhozatalára pillantunk, amelyek között idén is nagy szerepe lehet a The CW-n futó DC-s szuperhősös szériáknak. A zöld íjász, a Flash - a villám, a Supergirl és a Holnap legendái egytől-egyig visszatérnek és ahogyan az tavaly is megtörtént, úgy idén is összeállnak egy izgalmas crossoverre az évadok közepe tájékán.

Hirdetés

Múlt évben az "Invasion!" címet viselő crossover keretein belül futottak össze hőseink, amely során egy földönkívüli inváziótól kellett megvédeniük a Földet. Most a The CW elnöke, Mark Pedowitz emlegette fel azokat az epizódok, illetve beszélt arról, hogy mire számíthatunk idén.

"Úgy hiszem, hogy a múlt évi crossover volt a legsikeresebb hete a The CW történetének. A mostani esetben figyelembe véve azt, hogy a Flash és a Holnap legendái már egy este láthatóak, azt tartottuk célszerűnek, ha egy két-két órás egyfajta minisorozatot alkotunk. Szerintünk így egy tömörebb és feszesebb tempójú történetet kapunk. De jövőre talán ismét négy éjszakán keresztül zajlik majd a crossover."

A crossover november 27-én kezdődik a Supergirlel, amit A zöld íjász követ. Utóbbi csupán a crossover miatt kerül hétfő estére, más heteken mindig csütörtökön érkezik majd az aktuáis epizód. November 28-án a Flash folytatja az eseményeket, amiket a Holnap legendáiban zárnak le még szintén ezen az estén. Hogy történetileg pontosan mire számíthatunk az egyelőre titok, de Pedowitz annyit elhintett, hogy "szerelem van a levegőben".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.