Hirdetés

Ilyen lett volna a Spectre betétdala

|

Hirdetés

A legtöbben nagyon nem szerették Sam Smith betétdalát a legutóbbi Bond-filmhez és még elítélni sem lehet ezért senkit sem. Pedig eredetileg a Radiohead volt kiszemelve a feladatra - ami nem meglepő, hiszen a 007-est alakító Daniel Craig közismerten nagy rajongójuk - azonban a banda betétdalát végül elutasították. Karácsony alkalmával azonban Thom Yorke-ék ingyenesen elérhetővé tették a szimplán csak "Spectre" címre keresztelt nótájukat, amit azóta be is illesztettek a film valóban szép főcíme alá. Nektek hogy tetszik? Ez, vagy Smith-é a jobb, esetleg a 007-esnek adjanak engedélyt a kilövésükre, hogy soha többé ne kerüljenek a franchise közelébe? https://www.youtube.com/watch?v=-tbn-VEl67g

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.