Hirdetés

Ilyen lett volna Gyík a Pókember 2-ben

|

Az igaz, hogy Marc Webb Csodálatos Pókemberében szerepelt Gyík, de Sam Raimi is bele szerette volna tenni a Pókember 2-jébe.

Hirdetés

De végül úgy alakult, hogy a forgatókönyvíró, Michael Chabon azt javasolta, hogy inkább Zöld Manó-t és Dr. Otto Octavius-t tegyék a filmbe. Constantine Sekeris speciális effektes honlapján található meg a concept artok erről a hüllőről illetve ezeken kívül megtalálhatjuk a Vérfarkas tervét Joss Whedon "Ház az erdő mélyén" című filmjéből, a Grimm sorozat teremtményeit, Freddy Krueger smink tervét 2010-ből és az Ezüst utazó designjét a "Fantasztikus Négyes és az Ezüst utazó"-hoz. És az első 2013-as cikkemhez odabiggyesztem a jókívánságomat is: Szeretnék Mindenkinek Békés, Boldog (valamint Tony Stark-, Stan Lee-, Peter Parker-, Hulk-, Coulson-, Rocket Raccoon-, Star Lord- illetve Thanos-cameokkal teli) Új Évet Kívánni! :)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.